Prodej rodinného domu 155 m², Veselá

14 690 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Dáme domov s.r.o.

Zlín, třída Tomáše Bati 269

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máme pro Vás moderní, nízkoenergetickou novostavbu v obci Veselá.

Dům je zděný, zateplený, má plastová okna s izolačními 3-skly, venkovní elektrické žaluzie, kamerový systém, přípravu na zabezpečovací systém, s možností vybudování solární nebo fotovoltaické elektrárny na střeše.

Rodinný dům je dispozičně řešen jako bezbariérový bungalov s dispozicí 4+kk, prostornou koupelnou s 2-mi umyvadly, WC a sprchovým koutem. Na koupelnu navazuje technická místnost domu, kde najdeme plynový kotel, bojler a také místo pro sušičku a pračku. V domě je druhé samostatné WC a také komora/šatna/potravinová spíž.

Žádný z pokojů nesousedí s dalším pokojem, tudíž bydlení zajišťuje soukromí jak Vám, tak i Vašim dětem.

Z prostorného obývacího pokoje máte hezký výhled a výstup do vzrostlé a opečovávané zahrady.

Doslova pár kroků z obývacího pokoje je velká zastřešená terasa s posezením, na kterou navazuje zastřešený bazén se slanou vodou, vyhřívaný tepelným čerpadlem.

Ve druhé části pozemku najdete zastřešené parkovací stání pro až 3 auta, pojezdovou elektrickou bránu, zahradní domek a kotec pro Vašeho pejska.

Do domu vede i druhý vstup, kde je parkovací stání pro návštěvy.

Na zahradě najdete Vy a Vaše děti vyžití v podobě herních a cvičících prvků, bazénu, vyvýšených záhonů, okrasných stromů a keřů, nebo můžete jen relaxovat v zóně k tomu určené s kávou a hezkým výhledem.

Při stavbě a vybavení domu se na ničem nešetřilo, o čemž svědčí použité materiály a spousta nábytku na míru (kvalitní kuchyňská linka s dorazy, dostatek úložných prostorů díky vestavěným skříním v každé místnosti i na chodbě).

V rámci ceny nezůstane v domě jen vestavěný nábytek, ale veškeré vybavení domu, nábytek, sedací souprava, TV, elektronika, spotřebiče, jídelní servis, dokonce i hrníčky na kávu. Stačí si vzít pouze své osobní věci.

Výhodou domu je umístění ve středu obce, kde v těsné blízkosti najdete vše potřebné. Občanská vybavenost obce Veselá nabízí mateřskou a základní školu, dětské hřiště spolu s fotbalovým hřištěm, autobusovou zastávku, obchod (otevřeno po - ne), Z-box, knihovnu, obecní úřad - to vše vzdálené do 3 minut pěší chůze přímo od domu. Máte-li děti, tak ty mohou navštěvovat zájmové kroužky přímo v obci. Další služby jako bankomat, pošta, sportovní aktivity a jiné nabízí přilehlé město Slušovice do pár minut autem bez dopravní zácpy.

Obec Veselá spojují s krajským městem Zlín 3 příjezdové cesty - přes Štípu, Hvozdnou a Klečůvku. Při prodloužení dálnice D49 (aktuálně dostavba Fryšták) je naplánováno napojení obce přímo na dálniční nájezd - zrychlení a pohodlí při cestování, zhodnocení investice, poloha domu zaručuje klid.

V rámci servisu se Vám postaráme o bezpečné financování na klíč.

Věříme, že novým majitelům se zde bude velice příjemně bydlet.

Zveme Vás tímto nejen na video-prohlídku, ale i osobní prohlídku.

Těšíme se na společné setkání na prohlídce, Eduard Diakov.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14143
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 869 m²
Plocha užitná 155 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Dáme domov s.r.o.

Zlín, třída Tomáše Bati 269

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist