Pronájem bytu 3+1 72 m², Zlín

13 000 Kč za měsíc

bez DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pronájem velmi prostorného bytu 3+1 s lodžií na ul. Budovatelská v těsné blízkosti supermarketu Billa, ve 2. patře, v klidné lokalitě, mezi vzrostlými stromy, v příjemném a klidném prostředí, s vynikající občanskou infastrukturou v okolí supermarketu Billa. Byt je vhodný pro vícečetnou rodinu.

Byt se nachází v klidné části JS na ul. Budovatelská, se skvělou dostupností 50 m od nákupního centra Billa, trolejbusu, dětského hřiště, dětské herny, koupaliště i lesa. Také s vynikající pěší dostupností do centra města.

Byt 3+1 disponuje velkým obývacím pokojem spojeným s kuchyní, kde je dostatkem místa i na jídelní stůl a dvěma samostatnými pokoji, které jsou odděleny od obývací zóny a kuchyně a nabídnou Vám klid k odpočinku. Všechny pokoje jsou neprůchozí, jsou samostatné. Zděné jádro - koupelna s vanou a samostatné WC jsou v původním, však vynikajícím stavu. Velký úložný prostor - skříně se nacházení na chodbě bytu, bonusem je samostatná komora, nebo případně pracovna. Lodžie je situovaná na východní stranu a nabídne Vám soukromí k odpočinku, na lodžii není vidět z ostatních bytů.

V letních měsících Vám bude v tomto bytě velmi příjemně, jelikož jsou obývací pokoj s lodžií a kuchyní orientovány na východní stranu. K bytu náleží samozřejmě sklep a společné prostory domu.

U bytového domu je bezproblémové parkování.

Nabízený byt je ve skvělé kondici a perfektním stavu, je vhodný pro rodinu s dětmi nebo pár který využije nadmíru nabízeného prostoru, nebo práce z domu.
Majitel požaduje dvě kauce na zajištění bytu.
Cena pronájmu bytu 13 000,- + zálohy na energie 5 000,- , celkem Vás tento byt bude stát 18 000,- měsíčně. Vyúčtování energií jsou vždy jednou za rok.

MHD se nachází 30m od domu.

Využijte tuto skvělou nabídku bytu a neváhejte mě kontaktovat.
S přáním hezkého dne se na Vás budu těšit.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH, Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Beton, Asfalt
ID nemovitosti 1632
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

Zobrazit kompletní nabídku RK

EXPLICIT REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist