Prodej rodinného domu 78 m², Zlín

3 700 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte dům v klidné lokalitě a zároveň v blízkosti města Zlína?

Tak právě pro Vás máme skvělou nabídku rodinného bezbariérového domu se zahradou v Kostelci u Zlína v blízkosti Fryštácké přehrady a přírody, s výbornou dostupností do města Zlína, Fryštáku i Holešova.

Tento dům o stávající velikosti 2+1, 78m2 se slunnou zahradou 550m2 orientovanou do klidové zóny vám poskytne příjemné bydlení.

Bezbariérový dům s potenciálem možnosti rozšíření obytné plochy do podkroví nebo prostoru zahrady Vám poskytne klidné bydlení nedaleko vodní nádrže, přírody a města Zlína. Dům je postaven s cihlového zdiva, má plastové okna, je připojen na plyn a elektřinu, vytápění domu je zajištěno jak plynovým kotlem s výměníkem, tak kachlovými kamny s výměníkem a rozvody tepla ústředním topením po celém domě. Zdrojem vody je vlastní studna, dům je možné napojit na obecní vodovod. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, ke kompletnímu dokončení započatých úprav je třeba dokončit ve dvou místnostech novou vnitřní omítku, na podlahy položit plovoucí podlahu nebo marmoleum, koupelna je v původním stavu, v jednom pokoji strop ze sádrokartonu.
Dům je částečně podsklepen, ve sklepě se nachází bojler na teplou vodu a expansní nádrž ke studni.

Na rekonstrukci lze využít Dotační program – Oprav dům po babičce. Alokováno na tyto dotace je až 40 miliard korun z Evropské unie. Můžeme Vám sjednat schůzku s odborníkem na dotace k rekonstrukci domu.

Dům můžete přizpůsobit svým představám a krásné místo zůstane bonusem tohoto domu. Pro šikovného kutila vše bude jednoduchou záležitostí.

Slunná zahrada za domem Vám nabídne místo k odpočinku, posezení, s možnost vybudování pergoly nebo děti zde mohou mít zázemí. Na zahradě jsou nyní vysázeny drobné peckoviny. Za domem na zahradě je možnost vybudování bezbariérové terasy nebo pergoly s přímým bezbariérovým vstupem do domu. Vedle domu a před domem je možno parkovat až 4 vozy a postavit přístřešek nebo garáž.

V obci je široká občanská vybavenost, jako je fotbalové hřiště, zájmové kroužky, 7 dnů v týdnu po celý den vietnamská večerka, mateřská škola, Základní škola Štípa, kadeřnictví, kosmetika, cukrárna, prodejna obuvi ONDRA, restaurace i cyklostezka, v létě je možno využít letní bazén na Hotelu Kostelec. Ve vzdálenosti 2 km se nachází obec Fryšták, kde je lékař i zubař, skvělá průmyslová prodejna a kompletní občanská vybavenost. Dostupnost do města Zlína MDH nebo autobusem ČSAD, který je 2 minuty od domu. Nedaleko najdete nejkrásnější ZOO Lešná v České republice ZOO Zlín. Do centra města se dostanete za 4 minuty vlastním automobilem.

Koupí tohoto domu získáte více, než by jste očekávali.

S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme s finančním poradcem z firmy EXPLICIT INVEST.

Neváhejte si sjednat prohlídku tohoto menšího domu.

Budu se na Vás těšit. Dagmar Machová & EXPLICIT REALITY.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Způsoby vytápění Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 01633-1
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 550 m²
Plocha užitná 78 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

Zobrazit kompletní nabídku RK

EXPLICIT REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist